Geen producten (0)

 

Het voer van HOCA is een natuur product en zoals bij alle zaadmengelingen is het voer bij extreem warm weer erg gevoelig voor ongedierte. Helaas kunnen bepaalde ingredienten wat in het voer zit al eitjes bevatten bij aankomst en daar is niks mis mee want dit zit in elk zaadmengeling, maar bij koel weer komen die eitjes niet uit, de eitjes komen uit bij warme en broeierige temperaturen. Dat is de reden waarom wij altijd adviesen om alle voeders koel en donker tegaan bewaren.

Alle voeders die wij verpakken worden onderzocht op ongedierte, wij garanderen een 100 procent ongedierte vrij voer bij het weggaan uit onze loods, nu weten wij niet natuurlijk waar het voer opgeslagen wordt bij de pakketdiensten en daarom kan het een keer voorkomen dat u toch bij aankomst een zak voer open maakt waar ongedierte in zit, deze zijn dan uitgekomen of in de veel te warme ruimtes van de distributie centra's of bij verdelers die de bezorgdiensten opdracht geven.

Mocht blijken dat op de ontvangst dag van uw bestelling wel ongedierte inzit dan verzoeken wij u dit per direct op de ontvangst dag kenbaar te maken bij HOCA, u krijgt dan 100 procent garantie en wij zullen u in dat geval een kortingscode toemailen van de betreffende productwaarde, deze is inwisselbaar bij uw volgende bestelling.

 

WEL GARANTIE

Als blijkt dat op de ontvangstdag ongedierte in het voer zit dan zullen wij dit 100 procent vergoeden, de voorwaarde is wel dat u op de ontvangstdatum gelijk de bestelling open maakt en nakijkt, blijkt hier ongedierte in te zitten dan per direct op de ontvangst datum dit melden aan HOCA en per email de foto's even toemailen. De garantie vervalt de dag na uw ontvangst datum.

 

GEEN GARANTIE

Als blijkt dat er op de ontvangst datum geen ongedierte in zit en een paar dagen later wel dan vervalt alle garantie bepalingen van de voeders, wij weten namelijk niet hoe u het voeder bewaard heeft en wij kunnen geen garanties gaan geven als men het voeder verkeerd gaat bewaren bij extreem warm weer. Dus de garantie vervalt een dag na uw ontvangst datum. Wij raden dan ook iedereen aan om uw bestelling op de dag van ontvangst per direct uit te pakken en na te kijken, deze goed afgesloten tegaan bewaren op een koele en donkere plaats.

 

BEWAAR ADVIES

Op ontvangst datum gelijk uw order uitpakken en herpakken in een luchtdichte bak of ander opbergsysteem, bewaar de voeders bij een maximale temperatuur van 15 graden, het liefst koeler. Heeft u geen koele kelder dan raden wij u aan het voer te waren in de koelkast, als blijkt dat u daar geen plek meer in heeft dan in het uiterste geval het voer bewaren in de diepvries, haal een dag van te voren even een portie voer eruit voor uw vogels. Als u de zaadmengelingen het hele jaar door op deze manier gaat bewaren dan zult u nooit ongedierte in de voeders aan treffen. Helaas hebben moderne woningen geen kelders meer, de koelkast of diepvries is dan de juiste bewaar plaats, gaat u het bewaren op kamer temperatuur dan zult u ongetwijfeld problemen krijgen, dit is niet alleen het geval bij onze voeders maar bij alle zaadmengelingen die te koop aangeboden worden.

 

FORMULIER

Hieronder een aanmeldings formulier als u ongedierte in uw voeders aantreft op de bezorgdatum, vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.