Geen producten (0)

 

Retournering van gehele of gedeelde bestelling

 

Natuurlijk kunt u altijd de order na ontvangst retourneren, echter het gaat hier wel om voeders, speciaal voor u gemaakte of gemengde voeders kunnen niet retour gezonden worden. Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.  Annuleert u de order, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan kunt u de goederen retourneren naar HOCA, zie ons retournerings formulier hieronder, de kosten die u zult maken voor het terugzenden zal HOCA terugstorten, deze regel is niet van toepassing als wij uw order gratis hebben verzonden, volgens de wet mag de klant 1 x porto betalen bij orders en geen twee keer. Koopt u producten bij HOCA en u betaald de porto dan zult u het portobedrag bij annulering terug ontvangen maar hebben wij uw order gratis verzonden dan zult u bij annulering uw portokosten zelf moeten voldoen en zal deze niet terug gestort worden bij retourneringen.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN nummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan HOCA heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Uitgesloten van retourneringen zijn op uw wensen gemaakte en gemengde producten, tenzij hier ongedierte in zit bij ontvangst van de order.

Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier zullen wij contact met u opnemen wat betreft het retourneren van de producten.

 

Retour Formulier